портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Спеціалізований семінар «Сучасні інструменти регуляторної політики як засіб підвищення добробуту громад»

Опубліковано 13 лютого 2020 року, 17:49 , Департамент економіки облдержадміністрації

В рамках компоненту «Місцеве самоврядування та реформа з децентралізації влади в Україні» Програма ООН із відновлення та розбудови миру (UN RPP) в рамках співпраці з ГО «Аналітично-адвокаційний центр «Львівський регуляторний хаб» розпочали пілотний проєкт, метою якого є розробка аналізу адміністративних перешкод та бюрократичних процедур розвитку бізнесу на місцевому рівні. За результатом конкурсного відбору від Донецької області для участі у зазначеному проєкті були відібрані Бахмутська ОТГ та Вугледарська ОТГ.

З метою подальшої ефективної координації 13 лютого 2020 року у приміщенні офісу ООН проведено спеціалізований семінар «Сучасні інструменти регуляторної політики як засіб підвищення добробуту громад»,

у якому прийняли участь фахівці департаменту економіки облдержадміністрації та представники органів місцевого самоврядування пілотних громад Донецької області.

Учасники заходу набули необхідні знання та навички з питань:

  • загальної теорії і практики регуляторної політики як інструменту активізації економічного розвитку;
  • процесу розроблення регуляторних актів;
  • аналізу регуляторного впливу;
  • застосування методологічних напрацювань щодо оздоровлення регуляторного середовища та формування сприятливого бізнес-клімату.