портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Конкурс на посаду директора комунального підприємства «Обласний дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини»

Опубліковано 13 лютого 2020 року, 17:45 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Найменування та місцезнаходження комунального  підприємства  «Обласний  дитячо-молодіжний санаторно-оздоровчий комплекс «Перлина Донеччини»»: 84130, Донецька область, м. Святогірськ, вул.  Кільцева, буд. 95.

Напрями діяльності: 85.59 Інші види освіти, н. в. і. у., 86.10 Діяльність лікарняних закладів, 86.21 Загальна медична практика, 49.39 Інший пасажирський наземний транспорт, н. в. і. у., 55.20 Діяльність засобів розміщування на період відпустки та іншого тимчасового проживання, 56.29 Постачання інших готових страв.

Строки і місце приймання заяв на участь у конкурсі, номер телефону для довідок та адреса електронної пошти: заяви приймаються до 13.03.2020 включно за адресою: м. Краматорськ,  подаються претендентом, та вимоги щодо їх оформлення (подаються особисто та/або надсилаються поштою за адресою: м. Краматорськ,  вул. Рум’янцева, 16):

заява на ім’я голови конкурсної комісії, що має містити відомості про претендента (ПІБ претендента – повністю, адреса для листування, контактний номер телефону);

належним чином завірена копія документа, що посвідчує особу, копія трудової книжки або документа, що засвідчують досвід роботи, копія документа про вищу освіту;

копія медичної довідки про стан здоров’я за формою, затвердженою Міністерством охорони здоров’я України, щодо перебування особи на обліку в психоневрологічних або наркологічних закладах охорони здоров’я;

довідка про відсутність або наявність судимості;

біографічна довідка (резюме);

конкурсна пропозиція (учасники конкурсного відбору подають проекти програми розвитку комунальної установи на один рік. Комісія заслуховує на своєму засіданні конкурсну пропозицію учасника конкурсу);

матеріали, що підтверджують досвід успішної господарської діяльності;

згода на обробку персональних даних;

рекомендації та інші документи.

Достовірність поданих документів забезпечують претенденти.

У разі неподання разом із заявою довідки про відсутність або наявність судимості, претендент зобов’язаний надати її комісії до заслуховування конкурсних пропозицій.

Дата та місце проведення конкурсу: 24.03.2020, об 11:00 м. Краматорськ, вул. Рум’янцева, 16, І поверх, актова зала.

Результати будуть оприлюднені на офіційному веб-сайті Донецької обласної державної адміністрації (протягом трьох днів з дати завершення конкурсу).


Додатково:

інформація, що стосується матеріально-технічної бази підприємства (перелік наявного майна (основних засобів, запасів), його фінансово-економічного стану, - відомості про баланс, звіт про фінансові результати, звіт про рух грошових коштів, звіт про власний капітал, примітки до річної фінансової звітності.