портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Щодо стану здоров’я членів екіпажу судна «CMA CGM URAL», який прибуває сьогодні в порт міста Одеси

Опубліковано 13 лютого 2020 року, 17:40 , Департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату Кабінету Міністрів України

Перше.
У членів екіпажу немає підозри на коронавірус. Зафіксовані випадки захворювання на ГРВІ. Про це офіційно повідомили представники компанії CMA CGM санітарно-карантинний підрозділ, що знаходиться у постійному контакті з судном «CMA CGM URAL».
Друге.
За інформацією представників компанії, вжито відповідних заходів та ведеться контроль за станом членів екіпажу.
Третє.
Судно «CMA CGM URAL» вийшло з останнього порту Китаю Шекоу 16 січня 2020 року.
До прибуття в Україні судно здійснювало заходи до портів в Єгипті, Лівані, Туреччині та Румунії. У цих портах всі члени екіпажу судна пройшли перевірку відповідними службами на наявність у них ознак коронавірусної інфекції. Жодної підозри не виявлено.
Четверте.
Зважаючи на максимальний 14-денний інкубаційний період захворювання на коронавірус 2019n-CoV та враховуючи термін 27 днів від виходу судна з порту Китаю до приходу в порт Одеси, а також на перевірки членів екіпажу судна у попередніх - епідемічна ситуація на судні є благополучною.
П'яте.
Після прибуття судна всі члени екіпажу пройдуть відповідний температурний скринінг та у разі підозри будуть скеровані в спеціальні медичні заклади. Будуть проведені лабораторні дослідження та тест на коронавірус. Санітарно-карантинні підрозділи МОЗ, які працюють у порту, відслідковують курс слідування зазначеного судна та володіють інформацією про стан здоров’я екіпажу.
Щодо повідомлень на захворювання членів екіпажу. Представники компанії CMA CGM офіційно повідомили санітарно-карантинний підрозділ, що знаходяться у постійному контакті с судном «CMA CGM URAL». Вони зазначили, що у членів екіпажу випадки захворювання на ГРВІ. Вжито відповідних заходів та ведеться контроль за їх станом.