портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Спеціальна бюджетна дотація фізичним особам за вирощування молодняку великої рогатої худоби з Державного бюджету України по Донецькій області у 2019 році

Опубліковано 14 січня 2020 року, 10:34 , Департамент агропромислового комплексу та земельних відносин

Департаментом агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації проведено роботу щодо нарахування та виплати фізичним особам спеціальної бюджетної дотації за вирощування молодняку великої рогатої худоби з Державного бюджету України.

У 2019 році участь у програмі прийняли 2 305 фізичних осіб, нараховано дотації – 9,0 млн.грн. на 6,6 тис.голів молодняку великої рогатої худоби.

Нарахування дотації за молодняк у розрізі районів та міст Донецької області: Презентація

Найкращими серед районів та міст області за загальним обсягом отриманих коштів (нараховано понад мільйон гривень) та кількістю фізичних осіб, які скористались спеціальною бюджетною дотацією за вирощування молодняку великої рогатої худоби у 2019 році є:

Великоновосілківський район – залучено 411 фізичних осіб, нараховано 1,6 млн.грн. дотації за вирощування 1,2 тис.голів молодняку ВРХ;

Волноваський район – залучено 410 фізичних осіб, нараховано 1,3 млн.грн. дотації за вирощування  1,0 тис.голів молодняку ВРХ;

Олександрівський район – залучено 376 фізичних осіб, нараховано 1,3 млн.грн. дотації за вирощування 1,0 тис.голів молодняку ВРХ.

Найменшу кількість фізичних осіб залучено для отримання дотації за молодняк у Мангушському та Ясинуватському районах, а також жодної фізичної особи не скористались дотацією у містах – Вугледар, Добропілля, Костянтинівка, Покровськ та Святогірськ.