портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тематичні кінопокази влаштували у молодіжних центрах Донецької області до Дня пам’яті захисників України

Опубліковано 31 серпня 2020 року, 12:50 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Тематичні кінопокази відбулися 29 серпня у молодіжних центрах Донецької області до Дня пам’яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України.

Кінопокази були організовані управлінням сім'ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання спільно з обласним Центром кіномистецтва та культури.

Молодь області вшанувала пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання. До уваги молодих людей були запропоновані наступні кінострічки: «Вірю.Чекаю.Молюся», «На Схід», «Одесити на Донбасі», «Висота 307.5».

29 серпня, відзначається День пам'яті захисників України, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність нашої держави. Цей день встановлений «на підтримку ініціатив громадськості та з метою гідного вшанування пам'яті військовослужбовців і учасників добровольчих формувань, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України, увічнення їх героїзму, зміцнення патріотичного духу у суспільстві», відповідно указу Президента від 23 серпня 2019 року.