портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Товариська футбольна гра серед мешканців інтернатних закладів системи соціального захисту населення

Опубліковано 19 квітня 2019 року, 17:19

18 квітня на футбольному полі Дружківського дитячого будинку -інтернату відбувся вже традиційний весняний товариський матч з міні футболу між командами «Олімпік» (КУ «Покровський психоневрологічний інтернат) та  «МіксМакс» (Дружківського дитячого будинку – інтернату).

Гра, хоч і була дружня, але носила завзятий характер. З перших хвилин зустрічі юні футболісти обох команд не давали один одному жодної можливості захопити ініціативу в свої руки.

Лише наприкінці першого тайму футболісти команди «МіксМакс» забили перший гол, після чого ініціатива перейшла на бік команди «Олімпік», що і дозволило їм в середині другого тайму зрівняти рахунок. 1:1 – результат основного часу. 

Загальний результат гри вирішила серія пенальті. З рахунком 3:1 перемогу здобула команда хлопців Покровського психоневрологічного інтернату.

 Гравці обох команд традиційно обмінялися дружніми рукостисканнями, подякували один одному за відмінну гру і домовилися в майбутньому провести поєдинок у відповідь. Тренер команди «Олімпік» вручив хлопцям з команди «МіксМакс» - приємний подарунок, новенький футбольний м'яч.