портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Трасу Запоріжжя-Маріуполь буде відремонтовано вже цього року

Опубліковано 12 серпня 2019 року, 12:04 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

30 км траси Н-08-Бориспіль-Дніпро-Запоріжжя-Маріуполь буде капітально відремонтовано у цьому році в межах Донецької області. Про це на своїй сторінці у соціальній мережі Фейсбук повідомив голова Донецької облдержадміністрації Павло Кириленко.
За інформацією, наведеною у повідомленні, на 15-кілометровій ділянці від Нікольського до Маріуполя роботи вже ведуться. Наразі на ділянці підсилено основу, нанесено нижній шар асфальтобетонного покриття і почались роботи з укладання верхнього шару з щебенево-мастикового асфальтобетону. Роботи з ремонту другої 15-кілометрової ділянки почнуться цього тижня.
«Попри те, що роботи проводяться у стислі терміни, чітко й жорстко контролюємо їх якість. Після проведення ремонту траса відповідатиме параметрам дороги ІІ категорії, матиме розширену та укріплену проїзну частину, перехідно-швидкісні смуги, виправлені віражі для плавного входження в повороти, буде промаркована сучасною пластиковою розміткою. Крім того, відремонтуємо 7 автопавільйонів та облаштуємо систему водовідведення», - заявив Павло Кириленко.

Капітальний ремонт траси Н-08 Бориспіль - Дніпро - Запоріжжя - Маріуполь проводиться в межах реалізації Програми розвитку доріг на 2018-2022 роки. Проєкт фінансується за рахунок окремої бюджетної програми та загального фонду.