портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Триває модернізація будівлі комунального закладу «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини»

Опубліковано 08 вересня 2020 року, 09:26 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Триває реалізація проєкту щодо модернізації будівлі комунального закладу «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини» у місті Дружківка.

Стан ремонтних робіт проінспектували 7 вересня заступник голови Донецької обласної державної адміністрації Юлія Костюніна та начальник Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна разом з працівниками управління в м. Дружківка.   

Реалізація проєкту триває за рахунок коштів державного бюджету, отриманих від Європейського Союзу в рамках виконання Угоди про фінансування Програми підтримки секторальної політики – Підтримка регіональної політики України «Модернізація будівлі колишнього загальноосвітнього закладу» для удосконалення рівня надання соціальних послуг та розширення їх спектра на базі комунальних установ («Соціальне містечко»).

Ремонтні роботи дозволять покращити стан будівлі, що надасть можливість поліпшити умови проживання клієнтів комунальних закладів «Донецький обласний соціальний центр матері та дитини»; «Донецький обласний центр соціально-психологічної допомоги»; «Донецький обласний соціальний гуртожиток для дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування»: жінок з дітьми, які опинилися в складних життєвих обставинах, осіб, постраждалих від насилля та торгівлі людьми, тимчасово переміщених осіб, дітей – сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.

На сьогодні проведено ремонтні роботи з облаштування кімнат, кабінетів, відновлення електропостачання, водоводу та каналізації, оздоблення будівлі. Після ремонту поліпшаться й умови праці працівників закладів, які в рамках взаємодії («Соціальне містечко») розширять спектр надання соціальних послуг вразливим верствам населення.