портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Тривають засідання робочих груп з розробки Стратегії розвитку Донецької області на період до 2027 року

Опубліковано 22 березня 2019 року, 18:38 , Департамент економіки облдержадміністрації

21-22 березня у приміщенні конференц-зали ПРООН та департаменту економіки облдержадміністрації відбулися перші засідання робочих груп за напрямами «Людський розвиток» та «Розбудова безпечного суспільства».

Цього разу до роботи долучилися понад 50 осіб, які представляють владу, науку, міжнародні організації, бізнес та громадськість.

В активному діалозі були визначені напрями проведення соціально-економічного аналізу у відповідних сферах,  а також можливі формати опитування населення  щодо актуальних проблем та пріоритетів розвитку області. Це опитування розпочнеться вже найближчим часом.

А наразі облдержадміністрацією розпочато прийом пропозицій до Стратегії. Більш детально про це можна дізнатися за посиланням.

Тож запрошуємо усіх: долучайтеся до визначення пріоритетів подальшого розвитку Донеччини!

 

Довідково. Формування Стратегії розвитку Донецької області на період до 2027 року забезпечується відповідно до розпорядження голови облдержадміністрації, керівника обласної військово-цивільної адміністрації від  24.01.2019 № 65/5-19.

Цим розпорядженням сформовано склад чотирьох робочих груп, які працюватимуть над Стратегією за такими напрямами розвитку регіону, як «Економічний розвиток і зайнятість населення», «Підвищення спроможності громад надавати якісні послуги населенню», «Людський розвиток», «Розбудова безпечного суспільства».