портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Донеччину з робочим візитом відвідав Міністр інфраструктури Володимир Омелян

Опубліковано 23 березня 2019 року, 21:21 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

23 березня Міністр інфраструктури Володимир Омелян з робочим візитом відвідав Донецьку область. В ході візиту разом із заступником голови Донецької ОДА Ігорем Стокозом він оглянув аеродром Краматорська та зазначив, що необхідно здійснити ремонтні роботи та запускати проект з будівництва цивільного летовища, так само як і у Маріуполі.

Також Міністр на власні очі перевірив, як будуються дороги на Донеччині, а саме оглянув дорогу Т0515 Добропілля-Лиман на ділянці Краматорськ-Сергіївка, де наразі тривають роботи з відновлення дорожнього полотна та покриття основи. Так само Володимир Омелян здійснив огляд дороги державного значення та міст на трасі М-03 Київ-Харків-Довжанський.

«Все будується якісно і гарантія навіть не 5, а цілих 7! років. З 2019 переходимо на десятирічну гарантію. Цьогоріч повинні капітально відремонтувати в межах області трасу Маріуполь-Запоріжжя, добудувати дорогу до Бахмуту», - наголосив Міністр інфраструктури.

«Війна накладає свій відбиток на ситуацію в регіоні, тому ми повинні довести всім і в першу чергу - самим собі, що ми об’єднані єдиною метою і ні на що, окрім перемоги і повернення окупованих територій ми не погодимося!», - зазначає Володимир Омелян.