портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області обговорювали програми національно-патріотичного виховання

Опубліковано 07 лютого 2020 року, 16:30 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

7 лютого в Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Юлії Костюніної відбулось засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання при облдержадміністрації. 

Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальні органи виконавчої влади, громадські організації.

Під час засідання обговорили співпрацю облдержадміністрації з інститутами громадянського суспільства з реалізації заходів національно-патріотичного виховання, реалізацію програми «Екологічними стежками рідної України» та надали пропозиції інститутів громадянського суспільства щодо вирішення окремих питань  національно-патріотичного виховання.

За словами заступника голови облдержадміністрації Юлії Костюніної, програма національно-патріотичного виховання в області реалізується з 2016 року. Цей рік є останнім на виконання цієї програми.

«У січні 2020го року на засіданні колегії було розглянуто результати напрацювань за попередні роки. Наразі в Міністерстві культури, молоді та спорту спільно з інститутами громадянського суспільства розроблено план дій щодо реалізації Стратегії національно-патріотичного виховання на 2020–2025 роки та Концепцію державної цільової соціальної програми національно-патріотичного виховання на 2020–2025 роки. Зараз ці документи знаходяться на погодженні в Кабінеті Міністрів України. По прийняттю цих документів буде розроблено цільову соціальну програму національно-патріотичного виховання у Донецькій області на відповідний період. Тому представниками громадськості пропонуємо долучитись до розробки цільової програми та надати свої пропозиції», – зауважила заступник очільника області.

У процесі засідання громадськість висловила свої пропозиції щодо проведення національно-патріотичних заходів на Донеччині.