портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області почала свою роботу громадська рада чергового скликання

Опубліковано 13 грудня 2019 року, 20:05 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Краматорську пройшло перше засідання оновленого складу громадської ради при Донецькій облдержадміністрації. Під час засідання було обрано нового голову громадської ради та визначення подальших напрямків співпраці інститутів громадянського суспільства та органів державної влади. 

Перший заступник голови Донецької ОДА Ігор Мороз привітав присутніх та наголосив, що громадська рада виконує важливу функцію.

«Громадська рада є консультативно-дорадчим органом та створюється для залучення громадськості до формування регіональної стратегії розвитку. Сподіваюсь, новообраний склад громадської ради забезпечить виконання своїх основних завдань та сприятиме донесенню громадської думки протягом наступних двох років. Досвід попередніх скликань показує, що для ефективної роботи необхідне залучення усіх членів громадської ради до прийняття рішень. Бажаю усім представникам громадськості плідної роботи заради розвитку Донецької області!», - наголосив Ігор Мороз.

Головою оновленої громадської ради на загальних зборах шляхом голосування було обрано голову правління ГО «Учасників бойових дій в Донецькій області» Антона Воронова, його заступником став керівник ГО «Донецьке обласне козацьке з’єднання українського реєстрового козацтва» Сергій Міхальков.