портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області стартує набір учасників до навчальної online програми «Мистецтво бути тренером»

Опубліковано 08 квітня 2020 року, 10:47 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

За ініціативи управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації та КПНЗ «Донецький обласний дитячо-молодіжний центр» стартує навчальна програма «Мистецтво бути тренером». 

Програма створена для керівників та працівників молодіжних центрів Донецької області та складається з 10 навчальних відео, кожне з яких пояснює особливості роботи з молоддю під час проведення навчальних тренінгів. По закінченню всі учасники навчання отримають сертифікати, а найактивніший учасник програми отримає подарунок від Донецького дитячо-молодіжного центру. Вже оголошено набір учасників до програми.

Долучитися до програми можна, зареєструвавшись за посиланням.

Нагадуємо, на базі Донецького обласного дитячо-молодіжного центру продовжує працювати тимчасовий обласний координаційний центр волонтерів для Донецької області. Центр створено для ефективної координації дій волонтерів та ініціативних волонтерських груп.

КОНТАКТНИЙ ТЕЛЕФОН ТА ЕЛЕКТРОННА ПОШТА ЦЕНТРУ:

+38 099 7103273,  [email protected]

Практичний психолог центру надає індивідуальні консультації для дітей, молоді та батьків у випадках невпевненості у собі і власних силах, тривожності, стресових ситуаціях, труднощах в ухвалені рішень, небажаних емоційних станах, відчутті, що треба з кимось поговорити.

Всі, кому потрібна психологічна підтримка, ті, хто хоче розібратися в непростих ситуаціях та просто бути щасливим - чекаємо на онлайн консультаціях!

Консультації надаються з понеділка по п’ятницю з 9.00  по 18.00.

Контактний телефон: 095 429 20 53, e-mailefremova.t@ukr.net.