портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій області з початку року на лінії розмежування відновлено 8 будинків, ремонтують ще 46

Опубліковано 15 травня 2020 року, 16:55 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Про відновлення житла на лінії розмежування в Донецькій області сьогодні говорили на брифінгу з протидії поширенню коронавірусної хвороби в регіоні.

За словами директора департаменту з питань цивільного захисту, мобілізаційної та оборонної роботи ОДА Ігоря Бойка, планувалось з 1 квітня 2020 року залучити до цього процесу сили ГУ ДСНС України у кількості 150 людей (вони повинні були приїхати в регіон у відрядження для проведення відновлювальних робіт) та 50 співробітників ДСНС із Головного управління в Донецькій області. 

«Вчасно запустити процес відновлення житла не вийшло через комплексно обмежувальні заходи, але роботи все ж таки розпочаті. Таким чином, відновлено вже 8 будинків (Мар’їнка – 2, Красногорівка – 4, Волноваський район – 2) і тривають роботи по відновленню 46 будинків. Найбільше таких об’єктів на території Ясинуватського району – 18 приватних будинків та 3 багатоповерхових, Бахмутський район – 10 будинків, Мар’їнка – 7, Красногорівка – 2, Волноваха – 5 і Авдіївка – 1 будинок», – зазначив Ігор Бойко.

Він також додав, що на сьогоднішній день на території області майже 1000 будинків, до яких є безпечний доступ, планується почати відбудовувати. Вже закуплено будівельні матеріали для реконструкції близько 350 будинків. При наявності додаткових потреб, шукатимемо кошти н закупівлю додаткових будматеріалів.