портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій облдержадміністрації відбулось засідання колегії

Опубліковано 25 липня 2019 року, 12:25 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні, 25 липня, у Донецькій ОДА відбулось засідання колегії під керівництвом голови облдержадміністрації Павла Кириленка. Участь взяли керівники районних державних адміністрацій, місцевого самоврядування, правоохоронці та військові.

У ході засідання розглянули важливі питання для розвитку області, зокрема стан впровадження медичної реформи на території Донецької області, хід виконання у 2019 році регіональної програми "Профілактика та лікування серцево-судинних та судинно-мозкових захворювань на 2018-2021 роки" та стан виконання державної кадрової політики на території Донецької області та реалізацію основних завдань у цій сфері.

Керівник Донецької обласної ВЦА нагородив працівників області за значний особистий внесок, державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний та культурно-освітній розвиток української держави, вагомі трудові досягнення, багаторічну сумлінну працю.

Павло Кириленко зазначив, що робота в усіх напрямках проводиться відповідно до законодавства та з метою підвищення якості та доступності всіх послуг, що надаються населенню.

«Робота в усіх зазначених спрямуваннях ведеться згідно українського законодавства. Фахівці, які допомагають людям, постійно оновлюють свої знання на курсах підвищення кваліфікації. Ми намагаємось зробити процес надання послуг населенню максимально доступним та якісним, аби покращити життя мешканців області», – зауважив очільник області.