портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА обговорили доступність об’єктів інфраструктури

Опубліковано 16 січня 2020 року, 17:05 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

У Донецькій облдержадміністрації пройшла нарада з питань контролю якості робіт із забезпечення доступності об’єктів інфраструктури. Участь у нараді взяли перший заступник голови ОДА Ігор Мороз, представники Державної архітектурно-будівельної інспекції, головні архітектори міст Донеччини та представники громадських організацій, що опікуються правами людей з обмеженими можливостями.

Під час наради були розглянуті питання регулювання будівельних норм у містах та районах Донецької області, які мають підвищити рівень доступності до усіх об’єктів представників маломобільних груп, а також осіб з вадами слуху та зору. Ігор Мороз наголосив, що доступність має буди забезпечена не тільки у закладах державної та комунальної власності, а й у приватних підприємствах, що працюють у сфері послу та торгівлі.

За результатами наради учасники домовились випрацювати спільну стратегію подальших дій із залучення до контролю за доступністю відповідних державних органів, представників місцевого самоврядування та громадських організацій.