портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА обговорили питання погашення заборгованості із заробітної плати у містах Авдіївка, Бахмут та Вугледар

Опубліковано 01 липня 2020 року, 17:18 , Департамент соціального захисту населення облдержадміністрації

Питання погашення заборгованості із заробітної плати у містах Авдіївка, Бахмут та Вугледар обговорили на засіданні обласної тимчасової комісії у Донецькій облдержадміністрації 30 червня. 

Чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат проходило під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Ігоря Мороза.

На засіданні комісії заслухано звіти про результати роботи за 2019 рік та І квартал 2020 року міських тимчасових комісій з питань погашення заборгованості з заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат міст Авдіївка, Бахмут та Вугледар.

За результатами заслуховування зазначених звітів, головам місцевих комісій та органам місцевого самоврядування надані відповідні доручення.

Крім того, на засіданні були розглянуті питання стану погашення заборгованості з заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування, заборгованості з податків та зборів перед бюджетом комунального підприємства «Авдіївське трамвайно-транспортне управління» Авдіївської міської ради, приватного акціонерного товариства «Авдіївський завод металевих конструкцій», товариства з обмеженою відповідальністю «Східний караван», комунального підприємства «Водоканал Вугледарської міської ради» та товариства з обмежено відповідальністю «Дон-Дніпробуд ЛТД».

Особливу увагу в ході засідання приділено роботі комунальних підприємств-боржників міст Авдіївка та Вугледар. Місцевим органам виконавчої влади, органам місцевого самоврядування, керівникам комунального підприємства «Авдіївське трамвайно-транспортне управління» Авдіївської міської ради та комунального підприємства «Водоканал Вугледарської міської ради» надані рекомендації щодо приведення економічної діяльності підприємств до беззбиткового рівня та недопущення виникнення у подальшому заборгованості з заробітної плати.