портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА обговорили шляхи взаємодії з міжнародними організаціями в рамках Проєкту USAID DG-East

Опубліковано 17 грудня 2019 року, 17:04 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Найближчим часом міжнародні організації долучаться до розробки та впровадження низки проєктів, покликаних підсилити комунікацію між українськими органами влади та мешканцями тимчасово окупованих районів Донецької області. Про це заявила менеджер Проєкту USAID «Демократичне врядування у Східній Україні» Ірина Іванова під час зустрічі з керівництвом Донецької облдержадміністрації.

«Центральна влада неодноразово артикулювала необхідність розвитку комунікацій саме з мешканцями непідконтрольних територій. Наразі, окрім USAID, ще декілька великих міжнародних організацій розробляють комунікаційні плани, які невдовзі будуть презентовані. Нашою метою є донесення інформації про позитивні зміни у житті громад Донецької області, ефективність реформ в Україні та позитивний досвід створення бізнесу на територіях, де українське законодавство реалізується у повному обсязі», - заявила Ірина Іванова.

Перший заступник голови Донецької ОДА Ігор Мороз зазначив, що для області важливе значення має тісна співпраця з громадськими організаціями задля вирішення проблемних питань у житті регіону.

Головною темою зустрічі стало визначення основних потреб області, в тому числі допомога в сфері медіа та комунікації з боку Проєкту DG-East. Директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики ДонОДА Наталія Чукова розповіла про головні інструменти та канали зовнішньої комунікації обласної влади та окреслила пріоритети побудови інформаційних кампаній, які будуть розроблятись за участі експертів міжнародних організацій.