портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА обговорювали проблему ведення мисливського господарства

Опубліковано 03 вересня 2019 року, 17:12 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

3 вересня в Донецькій ОДА відбулось засідання з питань ведення мисливського господарства та заходів з регулювання чисельності хижих та шкідливих тварин на території Донецької області під керівництвом заступника голови Донецької облдержадміністрації Вадима Філашкіна, а також за участі начальника Донецького обласного управління лісового та мисливського господарства Віктора Стороженка, представників мисливських господарств, Президії ради Донецької обласної організації Українського товариства мисливців і рибалок, мисливствознавців.

Обговорювались питання відкриття сезону полювання в регіоні, натаскування, наганяння, польові випробування та змагання мисливських собак. Донецьке обласне управління лісового та мисливського господарства турбується та допомагає мисливським господарствам, які знаходяться на території області.

Заступник голови Донецької облдержадміністрації зазначив, що необхідно регулярно оновлювати позитивну атмосферу між мисливськими господарствами.

«Донецька облдержадміністрація докладає максимум зусиль щодо сприяння у відновленні позитивних відносин між мисливськими господарствами. У рамках чинного законодавства намагаємося прискорити вирішення питання щодо початку сезону полювання», – підкреслив заступник очільника області.