портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА відбулось засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості з соціальних виплат

Опубліковано 04 листопада 2019 року, 16:08 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

4 листопада під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулося чергове засідання обласної тимчасової комісії з питань погашення заборгованості із заробітної плати (грошового забезпечення), пенсій, стипендій та інших соціальних виплат. Участь у заході взяли керівники структурних підрозділів та територіальних центральних органів виконавчої влади облдержадміністрації, а також представники підприємств комунальної власності.

За словами заступника очільника області, в першу чергу фінансовою підтримкою необхідно забезпечити працівників підприємств, а вже потім займатися поточними питаннями.

«Область піклується не тільки проблемами погашення заборгованостей, а й, в першу чергу, захистом прав людей на повноцінну оплату праці. У рамках закону ми надаємо методичну та консультаційну допомогу комунальним підприємствам, але деякі питання необхідно виносити на державний рівень», – зазначив Вадим Філашкін.

На засіданні розглянули питання про стан і перспективи погашення заборгованості із заробітної плати, єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування та заборгованості з податків та зборів перед бюджетом підприємств комунальної власності – «Комунтех» міста Новогродівка, «Житлово-водопостачальне господарство Очеретинської селищної ради» Ясинуватського району, «Словміськводоканал», «Науково-дослідний інститут високих напруг» міста Слов’янськ.