портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА зустрілися з представниками громадських організацій, які опікуються питаннями учасників АТО/ООС та сім’ями загиблих

Опубліковано 23 жовтня 2019 року, 18:18 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

23 жовтня в Донецькій ОДА під керівництвом заступника голови облдержадміністрації Вадима Філашкіна відбулась робоча зустріч з представниками громадських організацій, які опікуються питаннями учасників АТО/ООС, сім’ями загиблих учасників АТО/ООС. Участь у заході також взяли представники структурних підрозділів облдержадміністрації, керівники міст та районів, військово-цивільних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад.

Засідання розпочалось вшануванням хвилиною мовчання пам’яті загиблих героїв.

Заступник очільника області зауважив на тому, що розпорядженням керівника обласної ВЦА від 10.10.2019 №1072/5-19 затверджено Порядок надання у 2019 році матеріальної допомоги особам з інвалідністю внаслідок війни з числа учасників антитерористичної операції та членам сімей загиблих учасників АТО за кошти обласного бюджету. Загальний обсяг видатків на сьогодні склав 2,2 млн грн.

Зустріч відбулась у форматі питання-відповіді – учасники АТО/ООС або представники громадських організацій задавали питання і одразу отримували відповіді від органів влади їх населених пунктів або представників облдержадміністрації.