портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У краматорчанки, яку вчора було госпіталізовано, не виявили коронавірусу

Опубліковано 06 березня 2020 року, 19:46

Сьогодні, 6 березня, ДУ "Центр громадського здоров’я МОЗ України" у  м. Київ було проведено дослідження біоматеріалів мешканки Краматорська, яку було госпіталізовано 5 березня. Відповідно до результатів аналізу - коронавірусу у жінки не виявлено. 

Станом на 6 березня 2020 року на території Донецької області не зафіксовано жодного підтвердженого випадку захворювання на Covid-19.  Питання щодо заходів з протидії поширенню коронавірусу на території Донецької області знаходиться на особистому контролі голови ОДА Павла Кириленка. 

Як повідомлялось раніше, під час брифінгу у ДонОДА, 28 лютого 2020 року,   область повністю готова до будь-якого розвитку ситуації – лікарні обладнані необхідним, підготовані до можливого прийому пацієнтів, лікарі навчені необхідному алгоритму дій. За словами в.о. директора департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації Володимира Колесника, як карантинний заклад, у разі необхідності, хворих буде приймати Мирноградська інфекційна лікарня, а людей, уражених коронавірусом на півночі області зможе прийняти Костянтинівська інфекційна лікарня, на півдні – Маріупольська міська  лікарня №4 та лікарня швидкої допомоги.