портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Управління фізичної культури та спорту Донецької ОДА здійснило робочий виїзд у Бахмут

Опубліковано 06 березня 2020 року, 17:10 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

4 березня делегація в складі працівників управління фізичної культури та спорту Донецької облдержадміністрації, а також обласних фізкультурно-спортивних організацій, здійснила виїзд у місто Бахмут.

Метою робочої поїздки було надання практично-методичної допомоги щодо виконання заходів регіональної Програми розвитку фізичної культури та спорту, огляд спортивної бази та перевірка достовірності наданої статистичної звітності.

Делегація ознайомилася з поточним станом відкритого комплексного майданчику (за адресою: вул. Ювілейна, 81 а), спеціалізованих залів та адміністративних приміщень комунального позашкільного навчального закладу спортивного профілю «Комплексна дитячо-юнацька спортивна школа № 1 Бахмутської міської ради», Бахмутського дитячо-юнацького клубу «Дельфін», а також стадіону «Металург», який має статус бази олімпійської та паралімпійської підготовки, відповідає сучасним стандартам і здатен приймати змагання найвищого рівня.

Відкритий комплексний майданчик по вулиці Ювілейній відкрито в 2009 році на місці занедбаного пустиря з метою оздоровлення населення. Об’єкт збудували за рахунок коштів ТОВ «КНАУФ Гіпс Донбас», сьогодні він перебуває на балансі управління з питань фізичної культури та спорту міської ради і має зону відпочинку з дитячими майданчиками та спортивну зону, що включає футбольне поле із сучасним штучним покриттям розміром 44x22 м, майданчик для гри у пляжний волейбол, комплекс вуличних тренажерів.

У комплексній дитячо-юнацькій спортивній школі № 1 Бахмутської міської ради, що має першу категорію, наразі працюють відділення з 14 видів спорту: баскетболу, боксу, боротьби вільної, боротьби самбо, важкої атлетики, волейболу, дзюдо, кікбоксингу, легкої атлетики, пауерліфтингу, стрільби кульової, сумо, тенісу настільного та футболу. Планується, що спеціалізований зал з боксу КДЮСШ №1 буде реконструйовано в 2021 році за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку.

Після огляду спортивної інфраструктури представники обласної делегації ознайомилися з веденням необхідної документації в управлінні з питань фізичної культури та спорту міської ради та КДЮСШ №1. За підсумками виїзду будуть сформовані письмові рекомендації щодо подальшої ефективної роботи, як у місті Бахмут, так і в Бахмутській об’єднаній територіальній громаді.

Додамо, що протягом 2020 року подібні виїзди заплановано здійснити в місто Слов’янськ, Черкаську і Олександрівську ОТГ.