портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську пройшов гала-концерт конкурсу «Яскраві діти України»

Опубліковано 15 березня 2019 року, 09:05

У Краматорську пройшов гала-концерт Східного регіонального конкурсу дитячої творчості «Яскраві діти України», у якому змагались діти з Донецької та Луганської областей, а також Автономної Республіки Крим.

«Знаковим э те, що цей прекрасний конкурс об’єднує тут, на Донеччині, сотні людей. На нашій сцені виступили дуже талановиті діти, і я впевнений, що ми ще неодноразово побачимо їх на сценах України, а хтось із сьогоднішніх конкурсантів презентуватиме Україну всьому світу», - зауважив під час прес-конференції заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз.

Співорганізатор конкурсу «Яскраві діти України» народний депутат Максим Єфімов підкреслив, що такі заходи сприяють розвитку молоді регіону.

«Для когось головне надбання – це газ чи нафта, для нашої країни головне – люди. Конкурс є своєрідною «фабрикою талантів», адже ми не просто відбираємо талановитих дітей, з ними працюють професійні тренери та вчителі, які допомагають дітям досягти якісно нового рівня та ще  більше повірити в себе», - зазначив він.

У гала-концерті взяли участь 29 дітей з трьох регіонів. Журі визначило переможців, які представлятимуть свої області на всеукраїнському етапі конкурсу у Києві. Переможницею від Донецької області стала 13-річна Христина Старикова з міста Мирноград.