портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську пройшов інклюзивний фестиваль дитячої творчості «Майбутнє Донбасу»

Опубліковано 28 серпня 2020 року, 17:25 , Управління культури і туризму облдержадміністрації

Інклюзивний фестиваль дитячої творчості «Майбутнє Донбасу» відбувся у Краматорську 28 серпня 2020 року. 

Це відкритий соціокультурний адаптаційний захід для дітей та дітей з інвалідністю Донецької області.

Фестиваль проводиться на засадах рівноправності всіх учасників та ставить за мету створити умови для всебічного розвитку кожної дитини, реалізації творчих здібностей та талантів, надання можливості дітям презентувати власну творчість широкому колу глядачів, учнів, батьків, представників влади та громадськості.

Проведення такого соціально-значущого заходу дозволяє зміцнити позитивний імідж людей з інвалідністю в громадській думці і сприяти їх активній інтеграції в життя сучасного суспільства.

Громадська організація "Джерело добробуту", що організувала проведення даного фестивалю, стала одним з переможців обласного конкурсу проєктів для громадських об'єднань від управління культури і туризму облдержадміністраціі. Проєкт фестивалю успішно пройшов всі етапи конкурсу і отримав фінансування у 100 тис.грн.

Фестиваль відбувався у теплій, дружній атмосфері. З вітальним словом до гостів та учасників фестивалю виступили заступниця начальника управління культури і туризму облдержадміністрації Світлана Шмельова та директорка Донбаського міжрегіонального центру професійної реабілітації інвалідів Світлана Фоміна. Концертна програма була цікавою та насиченою. Учасники фестивалю, крім чудових емоцій, отримали дипломи та подарунки.