портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську рятувальники нагадали правила пожежної безпеки працівникам АТ “Ощадбанк”

Опубліковано 28 січня 2020 року, 09:36 , Державна служба з надзвичайних ситуацій України в Донецькій області

27 січня співробітники 12-го Державного пожежно-рятувального загону Головного управління ДСНС України у Донецькій області провели семінар “Правила пожежної безпеки на роботі і вдома” з працівниками АТ “Ощадбанк”.

Під час зустрічі з працівниками підприємства співробітники ДСНС довели до відома інформацію про пожежі та їх наслідки на території міста Краматорськ за 2019 рік і станом на поточний період 2020 року. Фахівці Служби порятунку звернули увагу присутніх на необхідності неухильного дотримання норм і правил пожежної безпеки кожним працівником, незалежно від займаної посади, як на роботі, так і в побуті. Представники ДСНС акцентували увагу слухачів на заходах пожежної безпеки при приготуванні їжі, використанні електронагрівальних приладів і експлуатації пічного опалення.

Також рятувальники ознайомили присутніх з основними вимогами пожежної безпеки, зокрема у місцях з масовим перебуванням людей,  детально роз'яснили алгоритм дій працівників закладу до прибуття пожежно-рятувальних підрозділів, у тому числі при евакуації відвідувачів.

Окрім цього, фахівці ДСНС продемонстрували персоналу закладу вогнегасник, ознайомили з їх різновидами, принципами дії та особливостями будови, пояснили, як за допомогою цих первинних засобів пожежогасіння можна ліквідувати загорання. На завершення заходу працівники ДСНС відповіли на запитання присутніх і побажали всім пам'ятати про безпеку.