портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську, Слов’янську та Лимані відкрилась фотовиставка 30 найкращих робіт конкурсу «Донеччина у фокусі змін»

Опубліковано 16 січня 2019 року, 17:00 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

16 січня в Краматорському художньому музеї відбулось відкриття фотовиставки «Донеччина у фокусі змін», ініційоване рухом “Сильні громади”" ГО "Центр UА” за сприяння заступника голови Донецької Обласної державної адміністрації Ігоря Стокоза ті інформаційних партнерів ІА "Вчасно”, 6262.соm.uа - сайту міста Слов'янська, 06267.соm.uа - сайту міста Дружківка, 06272.соm.uа сайту міста Костянтинівка та видання "Діловий Слов’янськ”. Цього ж дня виставка світлин відкрилась у Слов'янську та Лимані.

Вона демонструє зміни в регіоні як результат праці людей, громадськості, бізнесу, влади Донеччини, що відбулися з 2014 року.

Фотовиставка представляє собою 30 найкращих світлин, що брали участь у конкурсі, який тривав у Донецькій області протягом листопада-грудня 2018 року.

Організатори заходу ставлять за мету показати розвиток та прогресивність області у світлинах.

У майбутньому організатори планують проведення подібних заходів, спираючись на досвід, отриманий цього року. Організатор, комунікаційний менеджер руху “Сильні громади” Денис Бігунов вважає, що такі конкурси є дуже необхідними, але необхідно дещо змінити його формат.

«Новий формат передбачає зміну його на конкурс-флешмоб, коли долучатися до нього можуть як організації, так і фізичні особи, звичайні мешканці населених пунктів. Вони можуть викладати фото під хеш-тегом в соціальних мережах, як робили цього разу. Оцінюватися ж повинні як аматорські, так і професійні. Цей фотоконкурс ми проводили вперше, тому враховуючи всі моменти, ми продовжимо нашу практику в новому форматі», – зауважив Денис Бігунов.

Виставка перебуватиме в Краматорську з 16 до 20 січня, після чого переміститься в Бахмут, Світлодарськ, Дружківку з 21 по 25 січня. У Костянтинівці, Торецьку, Селидовому відбудеться з 28 січня по 03 лютого.

За результатами оцінювання конкурсного журі, яке відбулось 15 січня, нагороди отримали краматорчанка Катерина Ісаєнко, мешканка Торецька Людмила Лой та Олексій Кузьмін зі Слов’янська. Автори трьох найкращих фотографій отримали подарункові сертифікати на придбання техніки.