портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбулися контрдиверсійні навчання

Опубліковано 02 листопада 2018 року, 15:08 , Пресслужба ГУ СБУ в Донецькій та Луганській областях

Координаційна група Антитерористичного центру при Головному управлінні Служби безпеки України в Донецькій та Луганській областях провела планові контрдиверсійні та антитерористичні навчання у рамках операції Об’єднаних сил.

У дводенних тренуваннях максимально наближених до реальних умов взяли участь підрозділи регіональних суб’єктів боротьби з тероризмом: СБУ, Збройних сил України, Нацгвардії, Нацполіції, Держслужби з надзвичайних ситуацій, прикордонники, представники органів державної влади та місцевого самоврядування.

Головною метою проведених заходів стала перевірка злагодженості міжвідомчої взаємодії в умовах диверсійної й терористичної загрози.   

Учасники навчань відпрацювали алгоритм спільних дій з нейтралізації умовних диверсійно-розвідувальних груп, які за легендою мали вчинити низку терактів на об’єктах критичної інфраструктури Краматорська. Силовики провели оперативно-розшукові, контррозвідувальні та фільтраційні заходи, направлені на виявлення та знешкодження умовних диверсантів.

Керівники навчань детально проаналізували кожну фазу операції, відзначили злагоджену роботу всіх задіяних сил та засобів, високий рівень готовності суб’єктів боротьби з тероризмом до виконання поставлених завдань, припинення та мінімізації наслідків  диверсійних актів.

Усі дії відбувалися у рамках чинного законодавства.

Інші новини за темою