портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську відбувся фінал конкурсу «Майстри краси Донеччини»

Опубліковано 13 березня 2019 року, 19:40 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні, 13 березня, відбувся фінал конкурсу перукарів, візажистів та барберів «Майстри краси Донеччини», у якому взяли участь фіналісти з різних міст Донецької області. До обласних змагань дійшли як досвідчені професіонали своєї справи, так і учні навчальних закладів.

Конкурс спрямований на розширення можливостей розвитку малого та середнього бізнесу, перспективу створення нових робочих місць та вирішення проблем професійного самовизначення молоді у регіоні.

Організаторами регіонального конкурсу «Майстри краси Донеччини» є ТЦ «RIA» за підтримки Донецької обласної державної адміністрації. Головним партнером виступила Донецька обласна служба зайнятості.

За словами директора Донецької обласної служби зайнятості Валентини Рибалко, завдяки справжнім майстрам своєї справи так легко пройшов цей конкурс. Подяками та сувенірами від Донецької обласної державної адміністрації вона привітала професіоналів, які брали участь у координації процесу створення образів моделей.

«Можна сміливо казати, що сьогодні Краматорськ став фешн-столицею Донецької області. Тут зібралося стільки гарних дівчат, що ця потужність енергії дає початок зародженню нової краси, нових напрямів у моді серед зачісок, вбрання та макіяжу. Бажаю всім учасницям знайти власний стиль, показати талант та професіоналізм, який здобули за часи роботи чи навчання та за період участі в конкурсі. Успіхів та щасти!», – підкреслила Валентина Рибалко.