портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Краматорську запалили головну ялинку міста

Опубліковано 19 грудня 2019 року, 17:56 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у Краматорську до Дня святого Миколая у Палаці культури «НКМЗ» відбулася святкова програма для малечі «Миколай та святкові дива». Привітати дітей прийшли перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз, міський голова Краматорська Андрій Панков, директор департаменту інформаційної та внутрішньої політики Наталія Чукова. 

«Ми дуже приємно бути сьогодні з вами поруч та вітати з цим святковим днем, коли прийнято дарувати один одному подарунки, гарний настрій. Бажаю, щоб Святий Миколай приніс в кожен дім радість, спокій, добробут. Мрійте – наша дійсність – це рама від картини, яку ми малюємо самі. І тоді мрії збуваються», - наголосив під час виступу перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз. 

Після концерту перший заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Мороз взяв участь у відкритті головної ялинки міста на площі Миру. 

Нагадаємо, День святого Миколая був особливим святом для наших предків. Так, святий, що вшановується православною церквою, перетворився в доброго казкового персонажа народного фольклору. Це свято стало улюбленим не тільки дітлахів, а й дорослих, бо в цей день прийнято брати участь в благодійних заходах та допомагати всім, хто потребує підтримки.