портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Мангушському районі рятівникам вручили ключі від нового катеру

Опубліковано 17 вересня 2019 року, 17:25 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

Сьогодні у смт Ялта Мангушського району з нагоди відзначення Дня рятівника відбулось урочисте вручення ключів від катера колективу рятувальної станції №7 Комунальної спеціалізованої аварійно-рятувальної служби Донецької області.

Заступник очільника області Вадим Філашкін привітав колектив із професійним святом та побажав успіхів у професійній діяльності.

«Таке поліпшення матеріально-технічної бази дозволить особовому складу рятувальної станції більш ефективно виконувати свої функції в акваторії Азовського моря та проводити профілактичні заходи зі створення безпечних умов на воді, здійснювати контроль за маломірними судами та виконувати пошуково-рятувальні операції. Висловлюємо вам від області нашу вдячність та бажаємо рятівникам успіхів у професійній діяльності! Зі святом!», – зауважив Вадим Філашкін.

Наразі персонал станції використовував катер «Чибіс»1982 року випуску з двигуном «ГАЗ-53» 1982 р. в. Новий технічний засіб відрізняється від попереднього – більш сучасний, зручний та міцний. Корпус виконано з алюмінієвого сплаву, вхід до каюти обладнаний зсувними дверима де встановлено диван-трансформер. На пості керування встановлені зручні кресла, руль з редуктором та рульовим тросом забезпечують впевнене керування катером. Паливну систему збільшено до 175 літрів. Катер додатково облаштовано електричними розетками (12В), внутрішньо-трюмною автоматичною помпою. Встановлені навігаційні ліхтарі, топовий ліхтар. Передбачено можливість підключення трансд’юсеру ехолоту.