портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Маріуполі відкрили чергову опорну школу

Опубліковано 02 вересня 2019 року, 16:54 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

2 вересня діти Кальміуського району Маріуполя повернулися до школи №47, яка впродовж року перебувала в процесі капітального ремонту.

Урочисту лінійку, присвячену Дню знань, відвідали радник голови Донецької ОДА Микола Трофименко, міський голова Маріуполя Вадим Бойченко та депутати міської ради. У вітальному слові Микола Трофименко відзначив, що саме знання визначають успіх людини, а такі школи, як маріупольська школа №47, спроможні дати своїм учням якнайкращі знання.

Після ремонту, на який було виділено понад 60 мільйонів гривень із державного та міського бюджетів, школа устаткована найсучаснішим обладнанням у предметних кабінетах та облаштована зручними меблями. У школі працює новітній кабінет психолога, започатковано музей українського побуту. Також працює сучасна система харчування у шкільній їдальні.

Пришкільна територія обладнана алеями і численними лавочками, а на території розташоване футбольне поле та універсальний баскетбольно-тенісний майданчик. Планується, що в кожному з чотирьох районів Маріуполя буде опорна школа. Зараз вони є у Центральному і Кальміуському районах.