портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

До уваги місцевих органів виконавчої влади, органів місцевого самоврядування, комунальних підприємств області!

Опубліковано 02 вересня 2019 року, 12:31 , Департамент інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації

Готуємося до чергового конкурсу проектів регіонального  розвитку за рахунок ЄС!


Найближчим часом  планується  проведення другого конкурсу проектів регіонального розвитку, що фінансуються в рамках Програми підтримки секторальної політики - Підтримка регіональної політики України.

У зв’язку із значними змінами, які відбулися у нормативно-правових актах, що регулюють процедуру  проведення конкурсу 19 серпня  поточного року Мінрегіоном була організована  координаційна зустріч, на якій обговорені  вищезазначені зміни та презентована онлайн-платформа для подання проектів на конкурс sectoral. minregion.gov.ua. 

Ключовими змінами, які відбулися в порівнянні з попереднім    конкурсом  є: розширення  кола замовників проектів, двоетапний відбір проектів – в галузевих міністерствах та Мінрегіоні, електронна форма подання матеріалів на конкурс через онлайн-платформу, збільшення до 2-х років терміну реалізації проектів, до 5-ти  програм регіонального розвитку, відповідність яким є обов’язковою умовою участі у конкурсі,  додані  дві нові програми «Розвиток депресивних територій» та «Ефективне управління регіональним розвитком», змінено опис та ліміти фінансування вищезазначених програм, вдосконалено критерії оцінювання проектів. 

З метою якісної підготовки матеріалів для участі у конкурсі  пропонуємо заздалегідь ознайомитися з нормативними матеріалами щодо вищезазначеного конкурсу, онлайн-платформою для подання проектів на конкурс sectoral. minregion.gov.ua  та розпочати підготовку матеріалів.

Крім того, повідомляємо, що за інформацією групи радників з  впровадження державної регіональної політики в Україні Програми «U-LEAD з Європою» ними планується проведення кущових семінарів для надання консультативної допомоги щодо заповнення проектних заявок  на конкурс. 

Слідкуйте за оголошеннями  про початок конкурсу  на сайтах Мінрегіону та облдержадміністрації, на сторінці Facebook департаменту інвестиційно-інноваційного розвитку і зовнішніх відносин облдержадміністрації.

 Вся чинна нормативна база для нового конкурсу доступна за посиланням https://sectoral.minregion.gov.ua/ua/normativna-baza

 Відео щодо координаційної зустрічі, яка була проведена Мінрегіоном 19.08.2019  доступне за посиланням http://rdpa.regionet.org.ua/301-sectoral-pre


Додаткові матеріали