портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Селидовому відреконструюють стадіон «Шахтар»

Опубліковано 11 березня 2020 року, 15:14 , Управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації

11 березня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін і начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик із робочим візитом відвідали місто Селидове, де в рамках національної програми «Велике будівництво» відбудеться реконструкція стадіону «Шахтар».

Першочергово будуть завершені роботи щодо улаштування футбольного поля зі штучним покриттям 105x68 м, які тривають з 2018 року. Після цього за рахунок коштів Державного фонду регіонального розвитку та міського бюджету розпочнеться реалізація проєкту з реконструкції стадіону, загальна вартість якого складає 32 827,278 грн.

Протягом 2020 року передбачено провести реконструкцію трибун та адміністративної будівлі, де розташовуватимуться роздягальні та душові, облаштувати бігові доріжки навколо футбольного поля, освітлення та цифрове табло, а також збудувати на території спортивної споруди майданчик з тренажерним обладнанням. Стадіон буде обладнано елементами доступності для маломобільних груп населення.

Вадим Філашкін у діалозі з учасниками робочої наради наголосив на необхідності жорсткого дотримання термінів виконання запланованих робіт. Нагадаємо, загалом до кінця 2020 року в рамках національної програми «Велике будівництво» на Донеччині мають відкрити 5 нових стадіонів: у Селидовому, Слов’янську, Волновасі та два в Краматорську.