портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Шахівській ОТГ пройшли громадські обговорення з питань просторового планування

Опубліковано 28 вересня 2020 року, 13:40 , Департамент економіки облдержадміністрації

Громадські обговорення низки схем використання земель проведено в с. Шахове 24 вересня 2020 року в рамках реалізації проєкту із запровадження ефективного управління земельними та іншими ресурсами Шахівської об’єднаної територіальної громади.

Темами обговорення стали 4 схеми використання земель: сучасне використання земель, режимоутворюючі об’єкти та обмеження у використанні земель, заплановані заходи щодо раціонального використання та охорони земель, перспективне  використання земель та організації території.

У заході взяли участь мешканці Шахівської громади, працівники департаменту агропромислового розвитку та земельних відносин облдержадміністрації, департаменту економіки облдержадміністрації, Шахівської сільської ради, представники місцевого бізнесу, експерти проєкту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку» та  представники розробника картографічного матеріалу, що обговорювався. 

Впровадження в громаді сучасного обліку земель та інших ресурсів з використанням ІТ технологій стало можливим за фінансової підтримки проєкту USAID «Підтримка аграрного і сільського розвитку», місцевих інвесторів та самої Шахівської сільської ради.

З геоінформаційною системою можна ознайомитися на сайті Шахівської сільської ради за посиланням: https://otgportal.com.ua/arcgis/apps/webappviewer/index.html?id=7b20d980586d4851b728782f33006be4