портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Слов’янському районі відзначають День незалежності України

Опубліковано 23 серпня 2018 року, 16:08

З нагоди відзначення 27-річниці Дня незалежності України та Державного Прапора України в Слов’янському районі відбулися урочистості та святковий концерт. В селищі Билбасівка було організовано ярмарок та виставку, де кожна селищна та сільська рада мала змогу представити свою громаду, а також пригостити смаколиками та врожаєм присутніх та гостей.

Привітати мешканців зі святом та вручити почесні грамоти працівникам райдержадміністрації, керівникам організацій долучився і голова Слов’янської РДА Євген Данилюк. Також напередодні свята відбулося урочисте нагородження з присвоєнням почесного звання «Мати-героїня» мешканці Слов’янського району.

Для гостей свята було організовано фотозону в українському стилі, працювали аніматори, дитячі майстерні. Місцевими майстрами було представлено вироби власного виробництва з натуральних тканей та прикрас. Кожна громада району продемонструвала не тільки вироби народного мистецтва, а й вокальні, танцювальні номери та стилізовані виступи.

На базі Билбасівської ЗОШ І-ІІІ ст. відбулися показові виступи кращих спортсменів Слов’янського району з вільної боротьби, дзюдо, хортингу, жонглювання м’ячем.

Слов'янський район