портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську пройшов форум молодіжних хабів

Опубліковано 22 травня 2019 року, 15:33 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

17-19 травня 2019 року в Святогірську пройшов форум молодіжних хабів «Молодіжні хаби – ключ до розвитку громад». На форумі були присутні молодіжні лідери з Донецької, Луганської, Харківської, Січеславської та Запорізької областей. Протягом трьох днів більше 100 учасників, представників молодіжних хабів, які були підтримані GIZ, брали участь у пленарних засіданнях, майстер-класах, теоретичних та практичних обговореннях питань волонтерства, ефективного піару, фандрайзингу, соціального підприємництва, моніторингу і оцінки, роботи в команді, емоційного інтелекту та розважально-освітніх вечорів.

Форум відкривали представники Німецької федеральної кампанії GIZ на чолі з директором проекту «Психосоціальна підтримка та робота з конфліктами» Александером Отто та Лілія Золкіна начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької ОДА.

Як зазначив Александер Отто робота, що проводиться молодіжними лідерами на території громад - дуже важлива для розбудови громадянського суспільства України. Проводячи Форум молодіжних хабів, Федеральна компанія GIZ підтримує обмін досвідом та мережування хабів для подальшого розвитку молодіжних ініціатив.

Лілія Золкіна презентувала досвід Донецької області щодо створення молодіжних центрів та подякувала присутнім молодіжним лідерам та громадським організаціям, які щиро переймаються сучасними проблемами молоді та проводять велику роботу для розвитку у сфері неформальної освіти молоді своїх громад.

Учасники форуму повернулися додому заряджені новими ідеями, досвідом колег, з морем вражень від цікавих трьох днів семінару, проведеного у  Святогірську та з бажанням змінювати свої громади на краще.