портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську пройшов семінар щодо ідентифікації та механізму взаємодії суб’єктів, які проводять заходи у сфері протидії торгівлі людьми

Опубліковано 05 грудня 2018 року, 17:45 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

З 3 по 4 грудня 2018року у м.Святогірськ пройшов дводенний семінар для спеціалістів виконавчих органів міських рад та райдержадміністрацій, об’єднаних територіальних громад, які можуть контактувати з особами, постраждалими від торгівлі людьми, щодо ідентифікації та механізму взаємодії суб’єктів, які проводять заходи у сфері протидії торгівлі людьми.

Даний семінар організований Департаментом сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації. Метою семінару є: підвищення професійної компетентності фахівців з питань підтримки сім'ї, попередження домашнього насильства, забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків, протидії торгівлі людьми.
На заході було розглянуто такі питання:
1.    Активізація роботи щодо ідентифікації осіб, які постраждали від торгівлі людьми.
Забезпечення їх права на отримання державної допомоги.
2.    Пріоритетні напрямки роботи у сфері попередження домашнього насильства.
3. Забезпечення гендерної рівності як складової євроінтеграційних цінностей та прискорення гендерних перетворень на місцевому рівні.
4. Підвищення престижу сім’ї та пріоритетні завдання в умовах сьогодення.