портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Святогірську відбувся обласний освітній семінар з опанування інтелектуальної гри «Дебати»

Опубліковано 25 квітня 2019 року, 16:30 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання облдержадміністрації

З 22 по 24 квітня у Святогірську на базі КП ОДМСОК "Перлина Донеччини" пройшов освітній семінар з опанування інтелектуальної гри «Дебати». У ньому взяли участь близько 30 представників молодіжних центрів та педагогів з різних міст та районів Донецької області.

В перший день семінару представники Федерації Дебатів України (ФДУ) Данило Ралко та Микита Андреяненков провели серію лекцій, на яких розкрили теоретичні аспекти проведення дебатів у Британському форматі. Другий день був присвячений практиці - після об'єднання у команди, учасники освітнього семінару взяли участь у дебатному турнірі. Кожний із учаників зміг продемострувати своє вміння аргументувати свою точку зору та контраргементувати думку опонента. У якості суддів турніру виступили методисти КПНЗ "ДОДМЦ" та представники ФДУ.

Головною метою семінару є допомога у створенні дебатних клубів у містах та районах Донецької області. Судячи з відгуків, більшість учасників готові продовжувати роботу в цьому напрямку та розвивати дебатний рух у регіоні. Окрім цього, виходячи з результатів роботи семінару, у жовтні 2019 року планується проведення обласного дебатного турніру.

Організаторами заходу виступили  управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації, КПНЗ "Донецький обласний дитячо-молодіжний центр" спільно з Федерацією Дебатів України.