портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Бахмутському районі вшанували працівників культури з нагоди їх професійного свята

Опубліковано 09 листопада 2018 року, 13:01

9 листопада у великій залі засідань Бахмутської райдержадміністрації пройшли урочистості з нагоди Всеукраїнського дня працівників культури та аматорів народного мистецтва. Серед запрошених – бібліотекарі, працівники будинків культури і сільських клубів, мистецьких навчальних закладів, учасники аматорських колективів району.

Багато щирих, теплих слів пролунало на адресу тих, хто своєю творчою працею, неповторним талантом, професійною майстерністю дарує нам радість, яскраві враження та гарний настрій.

З професійним святом гостей привітали керівники району та творчі колективи Бахмутського району, які добре відомі за його межами.

 Найкращим представникам галузі за плідну працю, високопрофесійну майстерність, вагомий внесок у розвиток культури Бахмутського району та з нагоди професійного свята вручені грамоти Бахмутської райдержадміністрації та Бахмутської  районної ради з грошовими винагородами, грамоти відділу культури і туризму  райдержадміністрації. Сім закладів культури отримали від Бахмутської районної організації профспілки працівників культури пам’ятні подарунки – настінні годинники.

Комунальний заклад «Бахмутський районний будинок культури» привітав колег з професійним святом.

Новини Бахмутського району