портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

У Донецькій ОДА обговорили з громадськістю питання щодо організації святкової ходи до Дня Незалежності

Опубліковано 14 серпня 2018 року, 17:40

14 серпня відбулось засідання під керівництвом в.о. департаменту інформаційної та внутрішньої політики Донецької облдержадміністрації Наталії Чукової з представниками громадських організацій стосовно підготовки до відсвяткування Дня Незалежності України в краматорському парку імені Пушкіна. Під час зустрічі обговорили організаційні питання проведення ходи, розміщення локацій та сцени по відбудованому парку, а також запрошення гостей свята.

Основним меседжем стала відмова від використання політичної партійної символіки. У ході участь візьмуть військові, представники громадських об’єднань, обласної адміністрації, силових структур області, а також мешканці та гості Донецької області.

Наталія Чукова зауважила, що День Незалежності України буде повен урочистостей та приємних сюрпризів.

«Цей день є важливим для кожного українця, який поважає себе та своє коріння, свій рід. Тому ми повинні відзначити його з урочистостями та веселощами, згадавши також про тих, завдяки кому ми стали вільними та незалежними. Закликаю всіх учасників ходи відмовитися в цей день від політичної партійної символіки, аби об’єднатися під єдиним українським прапором», – зазначила керівник департаменту інформаційної та внутрішньої політики.

Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації