портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В дитячому центрі «Молода гвардія» розпочато останню тематичну зміну

Опубліковано 06 грудня 2018 року, 14:25 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

В державному підприємстві «Український дитячий центр «Молода гвардія» розпочалась  ХІІІ  тематична зміна «РіздвянаУкраїна».

Від Донецької області направились 32 дитини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.

Зміна триватиме 21 день, з 05.12 до 25.12.2018 року.

Ціль зміни – художньо-естетичне спрямування (оволодіння знаннями у сфері вітчизняної культури та мистецтва). Духовно-моральне виховання.

Розглядаючи програму зміни «Різдяна Україна», бачимо у ній ярмарки і виставки, майстерні подарунків і вивчення колядок, вечорниці на Андрія і дива від Святого Миколая, феєричні танцювальні вечірки, казкові музичні постанови, виїзди до одеських театрів і походи у кіно на новорічні прем’єри… Тож можемо стверджувати, що свято у «Молодій гвардії» не просто наближається, воно вже розпочинається!

«Що стосується заходів посиленої безпеки, то в дитячому центр їх, як і належить, увели, – запевняє генеральний директор Едуард Лебединський, – та вони залишатимуться, як кажуть, «за кулісами», адже наше головне завдання полягає в тому, щоб кожна дитина, що приїде у «Молоду гвардію», відчула тут ніяк не тривожність, а настрій передчуття свята, дива і добра». 

Бажаємо дітям вдалого відпочинку, яскравих емоцій, гарного настрою та нових друзів !

За 2018 рік у ДП УДЦ «Молода гвардія» від Донецької області було оздоровлено 464 дитини, які потребують особливої соціальної уваги та підтримки.