портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В Донецькій області пройшов фінал щорічного відкритого конкурсу для дівчат з інвалідністю "Краса без обмежень-2018"

Опубліковано 19 листопада 2018 року, 09:55

16 листопада відбувся урочистий фінал щорічного відкритого конкурсу для дівчат з інвалідністю "Краса без обмежень-2018" 

Організаторами заходу традиційно виступили департамент сім’ї, молоді та спорту Донецької облдержадміністрації, Донецька обласна організація ВО «Союз осіб з інвалідністю України» та Державна реабілітаційна установа «Центр комплексної реабілітації для осіб з інвалідністю «Донбас».

У конкурсі взяли участь 10 дівчат віком 18-35 років з різних областей України: Черкаської, Харківської, Тернопільської, Хмельницької, Івано-Франківської, Вінницької, Київської, Дніпропетровської, Миколаївської, які протягом 5 днів демонстрували свою творчість, артистизм, вміння позувати на камери, кулінарні здібності та танцювальні навички.

Результати конкурсу були оголошені на феєрічному гала-концерті, який відбувся у «Авангард-Холлі».

Під час фінальних виступів дівчата презентували свої відео-візитівки, в яких розповідали про себе і свою діяльність, а також представили на суд глядачів танцювальні номери, підготовлені під керівництвом професійного хореографа.

На адресу красунь надійшло багато вітальних та мотивуючих слів.«Завдяки цьому соціальному проектові серед вас є переможці всесвітніх та всеукраїнських конкурсів. Щиро дякую тим, хто весь час підтримує вас – ваші рідні, близькі та друзі. Ви, учасниці конкурсу, є втіленням краси та сили духу. Хай переможе найкрасивіша, найсильніша, найкраща. Та, яка гідна», – підкреслив заступник голови Донецької облдержадміністрації Ігор Стокоз.

У фіналі конкурсу усі дівчата отримали багато позитивних емоцій та яскравих спогадів, а також цінні призи від спонсорів, організаторів та партнерів. Красуням були вручені сертифікати, побутова техніка, косметика, квіти та багато іншого.

Перше місце і головний приз дістався Юлії Михно з Черкаської області, крім того дівчина стала володаркою титулу «Міс артистичність».