портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

В селі Торське відкрився молодіжний центр «Галактика»

Опубліковано 29 грудня 2018 року, 16:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання

В рамках реалізації проекту «Гідна країна для гідних людей» 28 грудня 2018 року в селі Торське Костянтинівського району відбулося урочисте відкриття молодіжного інноваційного центру «Галактика». 

На відкритті центру «Галактика» були присутні голова Костянтинівської райдержадміністрації Наталія Виниченко, директор департаменту сім’ї, молоді та спорту облдержадміністрації Володимир Мицик, начальник служби у справах дітей облдержадміністрації Наталія Тимофєєва, заступник голови районної ради Лариса Степаненко, Дружківський міський голова Валерій Гнатенко, Торський сільський голова Тетяна Удовіченко, а також місцеві жителі та гості села. 

В.Мицик, Н.Виниченко, Л.Степаненко та Т.Удовіченко перерізали символічну стрічку та стали першими відвідувачами центру. Молодіжний центр буде проведення різноманітних майстер-класів, семінарів та тренінгів, для активного веселого дозвілля молоді та дітей села аерохоккей, більярд, настільний теніс, батут. Центр має усі можливості для проведення святкових концертів. Сподіваємось «Галактика» стане затишним місцем для зустрічей з друзями.