портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін оглянув системи протипожежної сигналізації у закладах освіти Краматорська і Слов'янська

Опубліковано 10 лютого 2021 року, 12:46

Заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін спільно із заступником начальника Головного управління із запобігання надзвичайним ситуаціям Головного управління ДСНС України у Донецької області Іриною Подашевською та представниками підрядної організації оглянули виконані роботи з монтажу систем протипожежної сигналізації та систем оповіщення у навчальних закладах Краматорська і Слов'янська сьогодні, 10 лютого.

Так, були оглянуті системи протипожежної сигналізації у Краматорському ВПУ 14,  другому корпусі Слов'янського хіміко-механічного технікуму та Слов'янському енергобудівельному технікумі.

Під час огляду були обговорені питання підготовки до тестування встановлених систем та підключення до пульту постійного спостереження пожежної охорони.

«Питання створення систем протипожежної безпеки у навчальних закладах Донеччини на особистому контролі постійно тримає очільник області Павло Кириленко. Усі ми зацікавлені у максимально якісному виконанні робіт, адже перш за все це безпека дітей та викладачів, які навчаються та працюють у цих закладах», - наголосив Вадим Філашкін.

Роботи в оглянутих комунальних закладах виконуються коштом обласного бюджету.