портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Вадим Філашкін провів особистий прийом громадян

Опубліковано 27 вересня 2019 року, 10:20 , Департамент інформаційної та внутрішньої політики облдержадміністрації

27 вересня заступник голови Донецької облдержадміністрації Вадим Філашкін провів особистий прийом громадян. Люди зверталися з питаннями щодо надання допомоги юридичного характеру, перейменування вулиць у місті Слов’янськ, функціонування дитячих будинків сімейного типу, а також з інших важливих соціальних питань. 

Висувалися проблеми щодо надання допомоги у розв’язанні конфлікту юридичного характеру, присвоєння коректних назв вулиць у місті Слов’янськ, перейменованих відповідно до Закону України «Про засудження комуністичного та націонал-соціалістичного (нацистського) тоталітарних режимів в Україні та заборону пропаганди їхньої символіки», соціального захисту членів сім’ї померлого учасника бойових дій, а також щодо функціонування дитячого будинку сімейного типу у місті Костянтинівка. Основна суть питань зводилась до прохання допомоги, наданні інформації чи діяльності органів державної влади.

Отримати докладну інформацію щодо запису на прийом, а також подати запит на інформацію ви можете за телефоном громадської приймальні +380 (6264) 6-02-80.