портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: понад 135 млн гривень виділено на розвиток спортивної інфраструктури на Донеччині

Опубліковано 03 серпня 2020 року, 20:11

Понад 135 мільйонів гривень  виділено з державного та місцевих бюджетів на  розвиток спортивної інфраструктури у Донецькій області в рамках президентського проєкту "Велике будівництво". Про це голова Донецької облдержадміністрації,  керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

Наразі здійснюється реконструкція стадіону імені Юрія Скиданова у Слов’янську і стадіону "Шахтар" у Селидовому, а також з нуля будується спортивно-оздоровчий комплекс у Краматорську і стадіон у Волновасі. Один об'єкт (крите футбольне поле у краматорському Саду Бернацького) вже відкрили.

"Відновлення стадіонів у Слов’янську та Селидовому дасть змогу охочим займатися футболом, волейболом, баскетболом, легкою атлетикою у значно зручніших умовах. Крім того, ці арени здатні будуть приймати обласні чи й навіть всеукраїнські змагання з різних видів спорту",  - написав очільник області. 

Новий спортивний комплекс у Краматорську дозволить займатися спортом не тільки краматорцям, але й мешканцям багатьох прилеглих міст, селищ і сіл. Сучасний стадіон у Волновасі стане першим таким об’єктом у цілому районі.