портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: Ступінь готовності спортивно-оздоровчого комплексу в Краматорську складає понад 95%

Опубліковано 16 вересня 2020 року, 11:10

Ступінь будівельної готовності спортивно-оздоровчого комплексу в Краматорську, який споруджується в рамках національного проєкту «Велике будівництво», складає понад 95 %. Про це голова Донецької облдержадміністрації, керівник обласної військово-цивільної адміністрації Павло Кириленко повідомив у Facebook.

«Залишилися оздоблювальні роботи та роботи по розмітці бігової доріжки, триває благоустрій території… Мешканці міста отримають сучасний об’єкт для  різноманітних занять спортом», - написав очільник області.

Роботи  мають завершитися до 1 жовтня 2020 року.

Проєктом передбачено будівництво футбольного поля зі штучним покриттям розміром 105х68 метрів, бігових доріжок, волейбольного майданчика, тенісного корту, трибун на 480 місць, майданчика для занять воркаут та тренажерів, парковки, роздягалень, господарського блоку, ями для стрибків у довжину, туалетів, освітлення.

«Велике будівництво» — національний проєкт, спрямований на масштабну розбудову якісної інфраструктури України включно з дорогами та такими соціально важливими об’єктами, як школи, дитячі садки та спортивні об’єкти.