портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

«Велике будівництво»: в рамках ремонту дітсадка «Кульбабка» у Бахмутї завершені роботи по заміні та утепленню покрівлі

Опубліковано 06 липня 2020 року, 11:35

Роботи по заміні та утепленню покрівлі завершені у  дошкільному навчальному закладі ясла-садок загального типу № 39 «Кульбабка» у місті Бахмут, що капітально ремонтується в рамках програми «Велике будівництво».

Також наразі у закладі на 90% виконано заміну інженерних мереж, готовність з капітального ремонту внутрішніх приміщень складає 55%. 

Будівля закладу  двоповерхова, 1968 року забудови.  Проєктом передбачена реалізація заходів щодо заміни покрівлі, утеплення фасаду будівлі, капітального ремонту всіх внутрішніх приміщень, заміни систем водопостачання, водовідведення, теплопостачання та електропостачання, благоустрій території.

Замовником будівництва по проєкту є Управління освіти Бахмутської міської ради. Генеральною підрядною організацією виступає ТОВ "Добробудъ".  

Наразі у Донецькій області в рамках національного проєкту  «Велике будівництво»,  започаткованого президентом України Володимиром Зеленським,  проводяться ремонти у п’яти дошкільних навчальних закладах та п’яти школах. У перелік об’єктів програми також включені п’ять стадіонів на території Донеччини.