портал в режимі тестування та наповнення
0-800-507-506, 0954633565
Гаряча лінія
  • A-
    A+
Пошук
Шукати на порталі
або
серед нормативних актів

Відбулася презентація інформаційно-практичного видання «Гендерна політика в нормативно-правових актах»

Опубліковано 05 лютого 2021 року, 17:10 , Управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації

Презентацію інформаційно-практичного видання «Гендерна політика в нормативно-правових актах. Частина 1» провели у форматі відеоконференції Офіс Апарату Урядової уповноваженої з питань гендерної політики та Координатор проєктів ОБСЄ в Україні сьогодні, 5 лютого.

До презентації долучилися начальник управління сім’ї, молоді та масових заходів національно-патріотичного виховання Донецької облдержадміністрації Лілія Золкіна та фахівці з питань впровадження гендерного розвитку в регіоні.

Видання зосереджується на питаннях нормативно-правого забезпечення формування та реалізації державної політики з питань забезпечення рівних прав та можливостей жінок і чоловіків в Україні. Також розглядається становлення та розвиток законодавства та підходів до формування державної гендерної політики, аналізуються загальні підходи, механізми  та інструменти її реалізації.

Видання адресовано управлінцям, державним службовцям, депутатам, фахівцям органів самоврядування, засобам масової інформації, активістам інститутів громадянського суспільства.

Ознайомитись з текстом можна за посиланням.